Дата 2013.07.10  Време 11:18  Посещения 746  Игри Игри
роботи топ игри
Топ 10 игри с роботи Роботите са машини с автоматично управление. Те са изобретени от хората за изпълнение на задачи, които са непосилни, прекалено еднообразни или опасни за човека. С времето роботите се превръщат в незаменим помощник на човека и все повече навлизат в ежедневието. Те са главни герои в много забавни и интересни игри с роботи.

Тук ще направим преглед на най-добрите игри с роботи от сайта. Класацията включва кратко описание на игрите и е направена въз основа на тяхната популярност, брой посещения, гласуване, оригиналност, атрактивност и други критерии.

Три робота 1. Три робота (Tribot Fighter).

Главният герой е робот с три лица, който е изправен пред голяма битка. По време на играта можете да превключвате между трите робота с различни умения. Те имат различна сила, бързина, отскок и индивидуални удари. Използвайте правилно техните сили, за да надвиете стотиците роботи, които ще се опитат да ви спрат. В процеса на играта постепенно се отключват различни комбинации от удари, с които роботите стават все по-силни. В играта има включени секретни символи, които трябва да запомните, за да спечелите бонусите в края на нивата.

Светлия робот 2. Светлия робот (Light Bot).

Светлия робот е логическа игра, в която трябва да помогнете на един малък робот да изпълни своята задача. Той трябва да освети синьото квадратче във всяко едно ниво от играта. Вие можете да му помогнеш, като изберете инструкции за действие и ги подредите в правилния ред. Роботът ще следва всяко ваше указание, независимо дали е правилно или не. Трябва да бъдете внимателни, понеже мястото за инструкции е ограничено. За целта можете да използвате групиране на повтарящи се последователности от действия. Помогнете на светлия робот и се забавлявайте.

Робокил 3. Робокил (Robokill).

Робокил е игра изпълнена с много стрелба и екшън. Тук ще се изправите пред различни противници роботи, които трябва да унищожите по най-бързия начин, преди те да го направят. Събирайте муниции, енергия, оръжия и други предмети. Въоръжете се с най-силните оръжия, които намерите, за да направите своя робот по-силен и здрав. Преминете през всички коридори на играта и елиминирайте всички противникови роботи до един.

Ксенос 4. Ксенос (Xenos).

Играта Ксенос ще ви пренесе в един фантастичен свят, изпълнен с роботи и много екшън. Тук вашата задача е да елиминирате всички противници, които срещнете. В играта можете да използвате много различни оръжия, всяко от които има специално умение. За да ударите противник трябва просто да се приближите до него. С всеки удар се натрупва енергия, която можете да използвате за специален силен удар. Играйте в света на Ксенос и унищожете роботите.

Давай робот 5. Давай робот (Go Robots).

Тук ще се сблъскате с много логически задачи. Трябва да помогнете на роботите да стигнат до своите цели. За да го направите, можете да използвате различни предмети, които са поставени наоколо. Можете да режете въжета и да извършвате други действия, с които да преместите предметите на необходимите позиции. Когато смятате, че сте готови, можете да задействате всеки един от роботите и да видите дали той ще стигне до своята дестинация.

ТНТ роботи 6. ТНТ роботи (TNT Robots).

ТНТ роботи е логическа игра, в която трябва да използвате експлозиви с различни функции, за да разрушите всички роботи. Монициите, с които разполагате във всяко ниво от играта, са ограничени. Трябва внимателно да изберете местата, на които поставяте експлозивите. Също така трябва да имате предвид и какъв точно експлозив поставяте на дадено място и да използвайте верижни реакции, за да унищожите всички роботи в играта.

Хитрия Рик 7. Хитрия Рик (Tricky Rick).

Роботът Рик се е приземил принудително на чужда планета. Горивото му е свършило и той има нужда от вашата помощ. Помогнете на робота да се справи с трудносите по пътя и да събере контейнерите с гориво. В играта има ръчки, асансьори, батерии и други предмети, които трябва да използвате, за да разрешите загадките във всяко едно ниво. Хитрия Рик може да лети, да използва главата си или друг предмет, с който да удари противник и да прави много други неща. Заредете ракетата с гориво и помогнете на Рик отново да полети в космоса.

Разруши робота 8. Разруши робота (Crash The Robot).

Разруши робота е още една логическа игра с роботи и много експлозии. Тук трябва да поставите бомбите и другите предмети на правилните места, така че да се получи последователност от действия, с които да разрушите робота. Трябва да помислите добре, преди да изберете място за поставяне на бомбите. След като сте готови, натиснете ръчката за детониране и стартиране на нивото. Ако не успеете от първия път, винаги можете да опитате отново.

Стоманена опасност 9. Стоманена опасност (Steel Dangers).

В играта Стоманена опасност управлявате мощен танк робот, който има за задача да унищожи всички танкове роботи в противниковата база. Разрушете преградите и намерете всички противници. Използвайте различни оръжия за максимална щета. Събирайте пари и ги използвайте за закупуване на подобрения и нови оръжия за вашия танк.

Желязна логика 10. Желязна логика (Iron Logic).

В играта Желязна логика трябва да помогнете на роботите, които са останали без енергия. Те не могат да се движат сами, а трябва да съберат енергия, която им е необходима, за да оцелеят. Използвайте наличните предмети и помогнете на роботите да съберат звездите във всяко едно ниво на играта. Използвайте желязната си логика, за да изберете правилните места за поставяне на предметите в играта.

Играйте най-добрите игри с роботи и ги споделете с вашите приятели. Предложете ни нови и интересни игри с роботи. Можете да добавите игра директно в сайта от страница добави игра.

Коментари:

мишо
date 2016.08.30  time 23:05
трите робота са супер! :)

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Стрелец с билярдни топки
Стрелец с билярдни топки Това е класическа игра със стрелба с балончета с билярдни топки. Съчетай топките по цветове и ги изчисти от игралното поле. Опитай се да изчистиш колкото се може повече топки. Ако топките запълнят игралното поле, играта ще приключи.
Състезание с каляски
Състезание с каляски Включи се в надправарата с каляски с коне в тази онлайн игра със залагане. Избери конете, които най-вероятно ще спечелят в надбягването, и заложи съответна сума на тях. Опитай се да спечелиш колкото се може по-висок резултат в играта.
Олко 2
Олко 2 Събирай плочките по двойки във втората част на тази онлайн маджонг игра. Можеш да събираш само плочките, които могат да бъдат събрани отстрани. Събери всички плочки от игралното поле, за да завършиш дадено ниво в играта.
Супер хвърляне
Супер хвърляне В тази екшън игра ще цари пълен безпорядък в битка с всички средства. Направи своя ход и хвани който и да е предмет наоколо, за да го хвърлиш към противника. Опитай се да удариш тежко противника, за да победиш в битката. Избягвай предметите, които противникът хвърля, за да оцелееш. Премини през битки в различни нива, всяко от които ще представи своите предизвикателства.
Смешни вицове, клипове и снимки