Дата 2013.06.09  Време 16:28  Посещения 355  Игри Игри
Поправи счупената дъга Дъгата е красиво оптично явление в природата, любима гледка за много хора. За съжаление в играта Счупена дъга нещастен инцидент води до разрушаването на дъгата. Главният герой е едно малко момиченце, което става свидетел на катастрофата. Тя е решена да направи всичко по силите си, за да възстанови всички цветове на дъгата. Можеш ли да й помогнеш?

Дъгата представлява появяването на всички цветове от спектъра на светлината в небето. Този феномен се наблюдава, когато слънчевата светлина преминава през миниятюрни капки вода във въздуха. Това става възможно, когато вали, а слънчевите лъчи огряват малките капки във въздух. За да може да се види дъга, наблюдателят трябва да е застанал така, че слънцето да е зад неговия гръб. Лъчите трябва да идват под малък ъгъл или височина. Дъга може да се наблюдава също и в близост до водопади или фонтани.

Малкото момиче от играта Счупена дъга живее в един приказен свят и обича дъгата. В приказките дъгата се свързва с много чудни явления. В края на дъгата може да намериш голямо богатство. Ако минеш под дъгата може да си пожелаеш едно желание и то ще се изпълни. В тази игра обаче един аварирал сателит се блъска в чудната дъгата и тя се пръска на малки парченца скъпоценни камъни. Цялата магия на дъгата е развалена, а околната природа е пострадала от унищожителното бедствие.

Целта във всяко едно ниво от играта е да съберете всички скъпоценни камъни, които са се пръснали навсякъде по земята. Това ще помогне на повяхналите растения в природата да се съживят и дъгата ще се върне в небето. След като съберете всички камъни, трябва да стигнете до отворения изход. Различни препятсвия могат да ви спрат по пътя. Трябва да се пазите от бодливи кактуси и да използвате различни предмети, за да стигнете някое по-високо място. За щастие малкото момиче има и един чуден чадър, който я предпазва от високо падане и й помага да прескочи големи растояния.

Съберете всички камъни, възстановете магията на дъгата и върнете красотата в природата.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Стрелец с билярдни топки
Стрелец с билярдни топки Това е класическа игра със стрелба с балончета с билярдни топки. Съчетай топките по цветове и ги изчисти от игралното поле. Опитай се да изчистиш колкото се може повече топки. Ако топките запълнят игралното поле, играта ще приключи.
Състезание с каляски
Състезание с каляски Включи се в надправарата с каляски с коне в тази онлайн игра със залагане. Избери конете, които най-вероятно ще спечелят в надбягването, и заложи съответна сума на тях. Опитай се да спечелиш колкото се може по-висок резултат в играта.
Олко 2
Олко 2 Събирай плочките по двойки във втората част на тази онлайн маджонг игра. Можеш да събираш само плочките, които могат да бъдат събрани отстрани. Събери всички плочки от игралното поле, за да завършиш дадено ниво в играта.
Супер хвърляне
Супер хвърляне В тази екшън игра ще цари пълен безпорядък в битка с всички средства. Направи своя ход и хвани който и да е предмет наоколо, за да го хвърлиш към противника. Опитай се да удариш тежко противника, за да победиш в битката. Избягвай предметите, които противникът хвърля, за да оцелееш. Премини през битки в различни нива, всяко от които ще представи своите предизвикателства.
Смешни вицове, клипове и снимки