Дата 2013.05.26  Време 19:12  Посещения 1735  Игри Игри
защитни кули топ игри
Топ 10 защитни кули игри В игрите със защитни кули (tower defense games) трябва да спрете многобройни вълни от противници с помощта на защитни кули. Необходима е добра стратегия, за да се справите с всички врагове, преди те да ви унищожат. В сайта flashigri.org можете да играете много разнообразни игри със защитни кули.

Тук ще представим Топ 10 класация на най-добрите игри със защитни кули. Класацията включва кратко описание на игрите и е направена на база на тяхната популярност, брой пъти играни игри в сайта, гласове от посетители, оригиналност, атрактивност и други критерии.

Кралски битки 1. Кралски битки (Kingdom Rush).

Кралски битки (Kingdom Rush) е една от най-впечатляващите игри със защитни кули. Тук имате на разположение различни типове бойни единици, които можете да разполагате на определени места - войници с мечове, лъкове, артилерия и магьосници. Всяка кула с войници има много различни подобрения за закупуване и може да се развива по различен начин.

Магически камъни 2. Магически камъни (Gem Craft).

Магически камъни (Gem Craft) е игра със защитни кули, в която противниците са пълзящи буболечки с различни умения и способности. Защитните кули могат да се поставят почти навсякъде около главния път на буболечките. В повечето нива те идват от няколко различни източника. Трябва внимателно да прецените къде ще разположите кулите, за да спрете всички буболечки. Могат също така да се поставят и капани върху самия път. Различните способности и сила на кулите и капаните зависят от камъните, които поставите в тях. Камъните с различна големина имат и различна цена. Те могат да се комбинират и да се съчетават техните способности.

Прокълнато съкровище 3. Прокълнато съкровище (Cursed Treasure).

В тази игра имате за цел да опазите прокълнатото съкровище от вражеските войски, които ще се опитат да го откраднат със всички сили. Враговете са с различни способности и сили, а вие раполагате с различни видове защитни кули, с които да ги спрете. В играта има три основни типа кули, всеки от които може да се строи само на определ терен - гора, огън и лед. В играта има и различни магии, които можете да използвате за спиране на противниците и разчистване на терен.

Демони в приказната земя 4. Демони в приказната земя (Demons vs fairyland).

Целта в тази игра е да предпазите децата от демоните в приказната земя, които искат да ги отвлекат. Играта е увлекателна и оригинална. Имате на разположение различни видове защитни кули - зомбита, магьосници, извънземни. Всяка една от кулите може да се строи само около предварително построена съответа сграда. Има сгради, които носят допълнителни сили, при разполагане в близост до кулите. Всички защитни кули могат да се подобряват и да се развиват по различен начин.

Нахлуване 5. Нахлуване (Incursion).

В играта Нахлуване (Incursion) трябва да спрете нападателите с помощта на различни видове защитни кули, които могат да се изграждат на определени места около главния път на противниците. Имате на разположение три различни бойни единици - войници с мечове, лъкове или магьосници. Всяка защитна кула може да се подобрява, за да бъде по-ефективна.

Пингвините атакуват 6. Пингвините атакуват (Penguins Attack).

В тази игра ще бъдете атакувани от множество пингиви войници, които ще направят всичко за да ви победят. Имате на разположение различни видове кули, които можете да строите и да подобрявате. Можете така да разполагате кулите, че допълнително да ограничите пътя на пингвините и да ги забавите, за да ги елиминирате преди те да стигнат крайнате си цел.

Буболечките атакуват 7. Буболечките атакуват (Bug Attack).

Действието в тази игра се развива на самата маса във вашия дом. Буболечките са налазили храната и искат да я изядат. Вашата задача е да ги спрете, преди да са плъзнали навсякъде. В играта защитните кули са интересни тематично подбрани предмети - чаша със сламка, пате, робот, миксер, радиатор. Всяка защитна кула има различни способности и е най-ефективна срещу различен вид буболечки.

Крайна защита 8. Крайна защита (Frontline Defense)

В играта Крайна защита (Frontline Defense) ще се биете на фронта срещу многобройни вражески вълни от войници, танкове и други противници. Бойните единици са много интересни и имат както стандартни, така и много оригинални функции. Имате на разположение различни бойни единици, с които да спрете врага. Можете да поставяте различни войници и други бойни единици навсякъде около главния път, по който върви противника. Всички кули могат да бъдат подобрявани, за да станат по-силни и да спрат противниците на време.

Викинг защита 9. Викинг защита (Viking Defense).

Тази игра ще ви пренесе в едно отминало време, когато са живели викингите. Основния терен, по който се движат противниците, е морето. Те използват кораби и тяхната цел е да завладеят вашите владения по вода. Някои противници атакуват по въздух, така че трябва внимателно да разположите кулите си, за да спрете всички врагове. Имате на разположение различни видове кули, които атакуват противниците по вода или по въздух.


Извънземна защита 10. Извънземна защита (Alien Defense).

В тази игра ще бъдете атакувани от много различни извънземни. Трябва да разположите защитните си кули в отбранителни линии, така че да спрете противниците. Не позволявайте на врага да разруши главната база, която сте изградили на извънземната планета. Освен бойни кули, можете да строите защитни стени и генератори на енергия.

Споделете вашите впечатления за игрите, кои са вашите любими игри, предложете ни нови и интересни игри със защитни кули. Можете да добавите игра директно в сайта от страница добави игра.

Коментари:

мишо
date 2016.08.30  time 23:06
и на мене kingdom rush най ме кефи

pepka
date 2013.11.23  time 13:52
kingdom rush e nai-hubavata ;) :) :)

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Стрелец с билярдни топки
Стрелец с билярдни топки Това е класическа игра със стрелба с балончета с билярдни топки. Съчетай топките по цветове и ги изчисти от игралното поле. Опитай се да изчистиш колкото се може повече топки. Ако топките запълнят игралното поле, играта ще приключи.
Състезание с каляски
Състезание с каляски Включи се в надправарата с каляски с коне в тази онлайн игра със залагане. Избери конете, които най-вероятно ще спечелят в надбягването, и заложи съответна сума на тях. Опитай се да спечелиш колкото се може по-висок резултат в играта.
Олко 2
Олко 2 Събирай плочките по двойки във втората част на тази онлайн маджонг игра. Можеш да събираш само плочките, които могат да бъдат събрани отстрани. Събери всички плочки от игралното поле, за да завършиш дадено ниво в играта.
Супер хвърляне
Супер хвърляне В тази екшън игра ще цари пълен безпорядък в битка с всички средства. Направи своя ход и хвани който и да е предмет наоколо, за да го хвърлиш към противника. Опитай се да удариш тежко противника, за да победиш в битката. Избягвай предметите, които противникът хвърля, за да оцелееш. Премини през битки в различни нива, всяко от които ще представи своите предизвикателства.
Смешни вицове, клипове и снимки