Дата 2013.03.06  Време 17:47  Посещения 306  Функции Функции
Нов дизайн на сайта Сайтът има дизайн с нови цветове. Променен е и видът и позицията на личното меню. До сега то се намираше в дясната лента на сайта. Личния профил и другите линкове вече могат да бъдат достъпени от лентата в най-горната част на сайта.

Можете да върнете стария зелен цвят на сайта или да изберете друг цвят, като използвате настройките в личния профил - Редактиране на профил. Тази функция може да се използва само от регистрираните посетители на сайта. Ако искате да използвате стария зелен или друг цвят на изгледа на сайта, променете стойността в полето "Цвят на сайта". В момента активни избори са Син, Червен и Зелен цвят.

В лентата с личното меню има три бутона - приятели, съобщения и известия. От тях могат лесно да бъдат достъпени съответните секции. Ако има нови предложения за приятели, нови съобщения или нови известия, автоматично се изпизва техния брой върху съответния бутон.

В страницата с известия можете да видите известия за следните събития:
- коментар за игра, която сте добавили
- нов отговор на ваш коментар
- ново съобшение на личната стена

Ще бъдат добавяни известия за нови събития. Информацията за тях ще бъде описана отново тук и в страницата с информация за сайта.

Пишете ни ако имате някакви препоръки или забележки.

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Мотокрос състезание
Мотокрос състезание Това е 3D мотокрос онлайн състезателна игра в мрежа. Тук можеш да се сътстезаваш с играчи от цял свят. Можеш да играеш в състезания с 2, 4 или 6 моториста. Бъди бърз със своя мотор и достигни крайната линия без да се забавиш на височините. Ще се състезаваш на 15 различни писти. Приеми предизвикателството сега и играй в тази вълнуваща игра с мотори.
Горе главата
Горе главата Помогни на Хару да се изкачи и да събере монетите в тази забавна онлайн игра. Покажи своите умения и помогни на Хару да събере колкото се може повече монети. Вземи различни предмети за героя, като ги отключиш в магазина в играта. Избягвай чуковете по пътя и продължавай да се изкачваш, така че шерифът да не може да те хване.
Анджела модни истории
Анджела модни истории Анджела иска да стане популярна и има нужда от твоята помощ в тази онлайн игра с обличане. Помогни на Анджела да се облече и да създаде интересни истории онлайн, за да стане по-популярна сред своите приятели.
БМХ шампиони
БМХ шампиони Влез в БМХ състезанието с анимационните герои в тази онлайн игра. Играй с Гъмбол, Малки титани, Ябълко и Луки и много други герои. Спечели състезанията и събирай точки, които можеш да използваш, за да подобряваш своето колело и да отключиш нови герои и декорации. Резултата от всяко ниво се определя в зависимост от позицията и събраните монети, няма да получиш резултат, ако завършиш последен.
Смешни вицове, клипове и снимки