Дата 2023.10.13  Време 21:12  Посещения 1103  Функции Функции
Нови допълнителни функции в сайта В сайта има нови колекции от предмети и нови специални допълнителни функции. Новите функции са заключени по подразбиране. При достигане на съответните условия, тези функции стават налични за регистрираните потребители в сайта. Специалните функции са например следните:

- Смяна на цвета на името
- Смяна на цвета на сайта
- Получаване на два пъти повече точки от класациите

В страницата с потребителски настройки има нова опция за смяна на цвета на името. С тази функция потребителите ще могат да избират с какъв цвят да бъде изписвано тяхното име във всички страници на сайта. Тази функция ще бъде достъпна, след като бъдат събрани всички предмети от колекция Плодове.

Функцията за смяната на цвета на сайта вече е била налична от настройките на профила. Сега се изисква потребителят да е достигнал десето ниво, за да има достъп до тази функция.

При събиране на цялата колекция от Оръжия в сайта, потребителите ще отключат нов бонус параметър и ще получават два пъти повече точки от всички класации в игрите.

В бъдеще ще бъдат добавяни нови колекции предмети и нови бонус възможнисти в сайта.

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Шоколадови блокчета
Шоколадови блокчета Влез в един вкусен свят с шоколадовите блокчета в тази онлайн логическа игра. Твоята задача е да поставиш блокчетата на игралното поле и да образуваш цели редици или колони. Всяко ниво вече има няколко блокчета на игралното поле, които трябва да изчистиш, за да продължиш напред в играта. Завърши всяко ниво колкото можеш по-бързо, преди времето да изтече.
Карти 21
Карти 21 Това е увлекателна онлайн логическа игра с комбиниране на карти. Целта е да комбинираш картите в колони и да направиш сума от 21. Имаш три живота в играта. Всяка колона, която привиши сумата от 21, ще ти отнеме един живот. Всяка комбинация трябва да е от максимум 5 карти, в противен случай един живот ще бъде отнемен. Играта приключва, ако загубиш всички 3 живота в играта.
Пазители на злато
Пазители на злато Това е уникална онлайн игра в подземните мини за злато. В подземните мини златото е трудно да бъде опазено от миньорите. В тази игра има стражи, които наблюдават миньорите и пазят златото да не бъде откраднато. Твоята задача е да помогнеш на бедните миньори да получат заслужена награда за изморителния труд, който полагат. Трябва да прекараш златото до изхода във всяко ниво на играта. За целта можеш да подаваш златото от един миньор на друг. Трябва да избягваш погледа на пазача, докато подаваш златото. В редиците на миньорите има също предатели и трябва да внимаваш да не им подадеш по грешка златото. Ако те хванат, играта приключва, но не се притеснявай, винаги можеш да започнеш нивото отначало.
Баскет шампиони
Баскет шампиони Покажи своите баскетболни умения и забий топката в коша в тази онлайн спортна игра. Играта предлага поредица от нива, е които темата ще се сменя на всеки 5 нива. Целта в играта е да отправиш топката към коша с помощта на флиперите. Приеми предизвикателството и се опитай да вкараш топката в коша във всяко едно ниво. Не допускай топката да падне, в противен случай играта ще приключи.
Смешни вицове, клипове и снимки