Дата 2023.07.01  Време 13:24  Посещения 382  Функции Функции
класации
Бонбони в класацията на игрите Бонбони са добавени като допълнителни награди в класациите на игрите. Всяка класация с място от 4 до 6 дава един бонбон. Броят на бонбоните се взима в предвид в главната класация на играчите в сайта, в случай че броя на всички медали е еднакъв. Всеки бонбон дава и определен брой точки.

Броят на точките, които дават медалите също е обновен. Броят на точките в сайта остава като следващ критерии за класацията, като се взима в предвид след броя на бонбоните.

Това са основните награди, които се дават в класациите на игрите:

Златен медал 80 точки за всеки златен медал
Сребърен медал 40 точки за всеки сребърен медал
Бронзов медал 20 точки за всеки бронзов медал
Бонбони 10 точки за 4 до 6 място в класация
Класация 1 точки за 7 до 20 място в класация

Трябва да се има в предвид, че ако даден играч има вече спечелен например сребърен медал (40 точки) в играта, при спечелването на златен медал ще се присъдят допълнително 40 точки, с което пълния брой спечелени точки от играта ще бъде 80, които се присъждат за златен медал. Така от дадена игра не могат да бъдат спечелени повече от 80 точки.

Всички правила на класацията и какви точки се получават можете да прочетете тук: Правила на класацията. Ако имате идеи как да подобрим правилата на класацията, можете да ни пишете от Страница с контакти.

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Завърти се в кръг
Завърти се в кръг Скачай и тичай и се опитай да оцелееш в кръга в тази онлайн игра. Покажи своите умения и прескачай препятсвията в това кръгово предизвикателство. Можеш да скачаш и да използваш двойни скокове, за да прескочиш препятсвията. С всяка обиколка играта ще става все по-предизвикателна. Опитай се да се задържиш в играта колкото може по-дълго, за да събереш повече точки.
Направи снежен човек
Направи снежен човек Направи снежен човек в тази предизвикателна логическа онлайн игра. Мести едновременно частите на снежния човек и ги събери заедно, за да направиш един цял снежен човек. Трябва да бъдеш внимателен и да прецениш правилно пътя на частите на снежния човек, за да избегнеш преградите и опасностите по пътя.
Коледна лудост с балончета
Коледна лудост с балончета Това е коледна онлайн игра със стрелба с балончета. Тази игра ще те накара да почувстваш празничната коледна атмосфера. Изчисти балончетата от игралното поле, като ги комбинираш по цвят. Не позволявай на балонпетата да докоснат крайната граница. Събери специалните балонпета за повече точки.
Цветен пиксел
Цветен пиксел Оцветяването е едно много хубаво хоби за почива и тази игра ще ти даде възможност да се възползваш от това. Тук ще можеш да оцветяваш различни картинки пиксел по пиксел с помощта на номера. В тази игра можеш да избереш между 800 различни картинки за оцветяване и да направиш прекрасни творения от тях. Можеш да оцветяваш животни, хора, коли, цветя, храна, чудовища, рицари и много други. Прекарай часове с оцветяване и си почини добре с тази забавна детска игра.
Смешни вицове, клипове и снимки