Дата 2023.07.01  Време 13:24  Посещения 848  Функции Функции
класации
Бонбони в класацията на игрите Бонбони са добавени като допълнителни награди в класациите на игрите. Всяка класация с място от 4 до 6 дава един бонбон. Броят на бонбоните се взима в предвид в главната класация на играчите в сайта, в случай че броя на всички медали е еднакъв. Всеки бонбон дава и определен брой точки.

Броят на точките, които дават медалите също е обновен. Броят на точките в сайта остава като следващ критерии за класацията, като се взима в предвид след броя на бонбоните.

Това са основните награди, които се дават в класациите на игрите:

Златен медал 80 точки за всеки златен медал
Сребърен медал 40 точки за всеки сребърен медал
Бронзов медал 20 точки за всеки бронзов медал
Бонбони 10 точки за 4 до 6 място в класация
Класация 1 точки за 7 до 20 място в класация

Трябва да се има в предвид, че ако даден играч има вече спечелен например сребърен медал (40 точки) в играта, при спечелването на златен медал ще се присъдят допълнително 40 точки, с което пълния брой спечелени точки от играта ще бъде 80, които се присъждат за златен медал. Така от дадена игра не могат да бъдат спечелени повече от 80 точки.

Всички правила на класацията и какви точки се получават можете да прочетете тук: Правила на класацията. Ако имате идеи как да подобрим правилата на класацията, можете да ни пишете от Страница с контакти.

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Кинг Конг Хаос
Кинг Конг Хаос Отправи се на едно вълнуващо приключение с Кинг Конг в тази класическа онлайн игра. Това е модерна игра с класически пиксел вид. Тук трябва да преминеш през опасни препятсвия, да избягваш бодливи топки и варели, хвърлени от огромната горила. Събирай кирките по пътя, за да можеш да разбиеш варелите, и вземи златния банан, за да продължиш напред в играта.
Сандали за момичета Маджонг
Сандали за момичета Маджонг Играй в тази класическа маджонг игра с много различни сандали за момичета. Момичетата обичат да носят сандали в горещите летни дни. Тук ще можеш да намериш много различни сандали. За съжаление те всички са разбъркани и някой трябва да ги подреди по чивтове. Свържи всички плочки маджонг с еднакви сандали, за да завършиш дадено ниво в играта. Можеш да събереш само двойките сандали, които имат поне две свободни последователни страни. Завърши всяко ниво в играта колкото можеш по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Моден практикант Стилно пътуване
Моден практикант Стилно пътуване Отправи се на едно преобразяващо пътуване в света на стила и модата с тази онлайн игра за момичета. Стани практикант в една модна компания и се научи да съставяш красив моден външен вид. Потопи се в забързания свят на модата. С всяка една задача в играта можеш да подобриш модните си умения и да отключиш нови възможности да заблестиш.
Динамони 7
Динамони 7 Избери свой собствен демон и победи противниците в тази седма част на играта. Тази нова част на играта със събиране на чудовища включва четири нови зони за изследване. Създай свой отбор и стани истински Динамон водач. Твоето пътешествие около света продължава с демоните в тази седма част на играта.
Смешни вицове, клипове и снимки