Дата 2023.07.01  Време 13:24  Посещения 1985  Функции Функции
класации
Бонбони в класацията на игрите Бонбони са добавени като допълнителни награди в класациите на игрите. Всяка класация с място от 4 до 6 дава един бонбон. Броят на бонбоните се взима в предвид в главната класация на играчите в сайта, в случай че броя на всички медали е еднакъв. Всеки бонбон дава и определен брой точки.

Броят на точките, които дават медалите също е обновен. Броят на точките в сайта остава като следващ критерии за класацията, като се взима в предвид след броя на бонбоните.

Това са основните награди, които се дават в класациите на игрите:

Златен медал 80 точки за всеки златен медал
Сребърен медал 40 точки за всеки сребърен медал
Бронзов медал 20 точки за всеки бронзов медал
Бонбони 10 точки за 4 до 6 място в класация
Класация 1 точки за 7 до 20 място в класация

Трябва да се има в предвид, че ако даден играч има вече спечелен например сребърен медал (40 точки) в играта, при спечелването на златен медал ще се присъдят допълнително 40 точки, с което пълния брой спечелени точки от играта ще бъде 80, които се присъждат за златен медал. Така от дадена игра не могат да бъдат спечелени повече от 80 точки.

Всички правила на класацията и какви точки се получават можете да прочетете тук: Правила на класацията. Ако имате идеи как да подобрим правилата на класацията, можете да ни пишете от Страница с контакти.

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Войник в атака 3
Войник в атака 3 Прицели се с твоето оръжие и се опитай да улучиш всички извънземни в тази трета част на играта. Използвай колкото се може по-малко изстрелки, за да получиш по-висок резултат.
Каром На живо
Каром На живо Каром е вълнуваща игра с дискове подобна на играта билярд. Твоята задача е да вкараш всички дискове с твоя цвят в дупките. За целта можеш да изстреляш главния диск, за да вкараш другите дискове в дупките. Първо можеш да постваиш твоя диск на желаното място, а послед трябва да се прицелиш добре, за да уцелиш някой диск и да го изпратиш в някоя от дупките. Ако уцелиш и вкараш някой диск продължаваш играта, ако пропуснеш идва ред на твоя противник. Печели този играч, който вкара първи всички свои дискове в дупките.
Хекса плочки майстор
Хекса плочки майстор Играй с хексагоналните плочки и ги комбинирай в тази логическа онлайн игра. Вземи купчините от плочки от дъното и ги премести на игралното поле. Гледай, докато еднаквите плочки се свързват в по-големи купчини. Събери купчини от десет или повече плочки, за да ги изчистиш от игралното поле. Твоята цел в играта е да изчистиш всички плочки от игралното поле преди времето да изтече. Всяко едно ниво става все по-предизвикателно.
Прасето Пепа Хелоуин парти
Прасето Пепа Хелоуин парти Приготви се заедно с Прасето Пепа за идващия Хелуин с тази онлайн игра за момичета. Тук Пепа, мама и татко прасчо се приготвят за един вълнуващ Хелоуин празник. Ти можеш да помогнеш на цялото семейство прасенца да се облекат с впечатляващ костюм за Хелоуин.
Смешни вицове, клипове и снимки