Дата 2023.07.01  Време 13:24  Посещения 1361  Функции Функции
класации
Бонбони в класацията на игрите Бонбони са добавени като допълнителни награди в класациите на игрите. Всяка класация с място от 4 до 6 дава един бонбон. Броят на бонбоните се взима в предвид в главната класация на играчите в сайта, в случай че броя на всички медали е еднакъв. Всеки бонбон дава и определен брой точки.

Броят на точките, които дават медалите също е обновен. Броят на точките в сайта остава като следващ критерии за класацията, като се взима в предвид след броя на бонбоните.

Това са основните награди, които се дават в класациите на игрите:

Златен медал 80 точки за всеки златен медал
Сребърен медал 40 точки за всеки сребърен медал
Бронзов медал 20 точки за всеки бронзов медал
Бонбони 10 точки за 4 до 6 място в класация
Класация 1 точки за 7 до 20 място в класация

Трябва да се има в предвид, че ако даден играч има вече спечелен например сребърен медал (40 точки) в играта, при спечелването на златен медал ще се присъдят допълнително 40 точки, с което пълния брой спечелени точки от играта ще бъде 80, които се присъждат за златен медал. Така от дадена игра не могат да бъдат спечелени повече от 80 точки.

Всички правила на класацията и какви точки се получават можете да прочетете тук: Правила на класацията. Ако имате идеи как да подобрим правилата на класацията, можете да ни пишете от Страница с контакти.

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Баскет шампиони
Баскет шампиони Покажи своите баскетболни умения и забий топката в коша в тази онлайн спортна игра. Играта предлага поредица от нива, е които темата ще се сменя на всеки 5 нива. Целта в играта е да отправиш топката към коша с помощта на флиперите. Приеми предизвикателството и се опитай да вкараш топката в коша във всяко едно ниво. Не допускай топката да падне, в противен случай играта ще приключи.
Открий разликите Гора
Открий разликите Гора Влез в дивите гори и играй с животните в тази онлайн игра с откриване на разлики. Играта предлага 20 вълнуващи нива. Опитай се да откриеш всички разлики колкото можеш по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Стикмен против зомбита
Стикмен против зомбита Това е екшън приключенска игра със стикмен и зомбита. Тук можеш да влезеш в ролята на смела нинжа. Твоята мисия е да елиминираш всички зомбита. По пътя ще намериш пари, които можеш да използваш, за да отключиш нови скинове. Открий всички зомбита и ги елиминирай, преди те да те наранят, за да завършиш нивото в играта.
Невинен хекса пъзел
Невинен хекса пъзел Това е забавна логическа игра с подреждане на пъзели. Играта има необикновенни парчета от пъзела, коита с шест страни. В началото на всяко ниво можеш да погледнеш за кратко цялата картинка. След това трябва да се опиташ да поставиш парчетата от пъзела на правилните места. Събери цялата картинка колкото можеш по-бързо, за да получиш по-висок резултат в играта.
Смешни вицове, клипове и снимки