Дата 2023.07.01  Време 13:24  Посещения 1001  Функции Функции
класации
Бонбони в класацията на игрите Бонбони са добавени като допълнителни награди в класациите на игрите. Всяка класация с място от 4 до 6 дава един бонбон. Броят на бонбоните се взима в предвид в главната класация на играчите в сайта, в случай че броя на всички медали е еднакъв. Всеки бонбон дава и определен брой точки.

Броят на точките, които дават медалите също е обновен. Броят на точките в сайта остава като следващ критерии за класацията, като се взима в предвид след броя на бонбоните.

Това са основните награди, които се дават в класациите на игрите:

Златен медал 80 точки за всеки златен медал
Сребърен медал 40 точки за всеки сребърен медал
Бронзов медал 20 точки за всеки бронзов медал
Бонбони 10 точки за 4 до 6 място в класация
Класация 1 точки за 7 до 20 място в класация

Трябва да се има в предвид, че ако даден играч има вече спечелен например сребърен медал (40 точки) в играта, при спечелването на златен медал ще се присъдят допълнително 40 точки, с което пълния брой спечелени точки от играта ще бъде 80, които се присъждат за златен медал. Така от дадена игра не могат да бъдат спечелени повече от 80 точки.

Всички правила на класацията и какви точки се получават можете да прочетете тук: Правила на класацията. Ако имате идеи как да подобрим правилата на класацията, можете да ни пишете от Страница с контакти.

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Готвене на живо
Готвене на живо Помогни на Джейн с нейната кариера на готвач в тази онлайн игра. Джейн пътува по света и изследва местната кухня и местни ресторанти, като ги описва в своя блог. Присъедини се към приключението на младия готвач и научи много нови рецепти.
Плодови бонбони Обединиение
Плодови бонбони Обединиение Играй със сочните плодови бонбони в тази онлайн логическа игра. Целта в играта е да обединиш еднаквите бонбони. Всяка двойка еднакви бонбони ще произведът друг по-голям бонбон. Обедини колкото се може повече бонбони, за да събереш максимален резултат в играта. Ако полето се запълни, играта ще приключи.
Русалки Открий разликите
Русалки Открий разликите Играй с красивите русалки в тази онлайн логическа игра с откриване на разлики. Гмурни се в един очарователен подводен свят с русалките и се наслаждавай на подводните пейзажи. Огледай внимателно двете картинки в играта и открий всички разлики. Завърши всяко ниво колкото можеш по-бързо, за да получиш повече точки. Ако времето изтече, играта ще приключи, но можеш винаги да започнеш нивото отначало.
Не се сърди човече Класика
Не се сърди човече Класика Играй в тази класическа игра на Не се сърди човече онлайн. Целта в играта е да направиш една обиколка и да стигнеш до крайната цел с всяка една от четирите пионки. Можеш да играеш против компютъра или с приятел на едно устройство. Хвърли зарчето и започни играта.
Смешни вицове, клипове и снимки