Дата 2022.09.30  Време 13:05  Посещения 1848  Функции Функции
класации
Нови правила и колекция предмети От Октомври 2022 сайтът има обновен дизайн и нови правила на класацията. Допълнително има нова колекция предмети, които могат да се спечелят в игрите или да се закупят с виртуални точки.

Правилата на класацията в сайта се изменят. Вече ще се взимат впредвид първо броя медали, за да се определи мястото в генералната класацията. Тъй като точките ще могат да се използват за закупуване на предмети, те не могат вече да се използват за определяне на мястото в класацията. Също така всички играчи, които имат еднакъв брой точки в дадена игра, ще получават еднакво място или медал в класацията.

Различните виртуални предмети могат да се спечелят в определени игри. В страницата на всеки предмет са указани правилата, според които той може да бъде спечелен. Някои предмети могат да бъдат закупени чрез виртуалните точки, които се печелят в сайта. Има уникални предмети, които могат да се притежават само по един и други, от които могат да се закупят или спечелят много. Закупените предмети могат също и да се продадът, но за 75% от стойността им. Всеки предмет има описание и интересна информация в страницата на предмета. Предметите могат също да бъдат закупувани с цел да се направи подарък на друг потребител в сайта. Той на свой ред трябва да потвърди приемането на подаръка, а може и да го откаже.

Потребителите в сайта вече имат и нива, които се вдигат с печеленето на точки в сайта.

Коментари:

анни
date 2022.10.01  time 16:02
Браво на екипа ви,за новостите! Бъдете здрави и много успехи в личен и професионален план,късмет в живота!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Рибен свят Маджонг
Рибен свят Маджонг Играй с множество цветни рибки в океана в тази онлайн маджонг игра. Свържи двойките еднакви маджонг плочки и събери всички риби. Можеш да свързваш само свободните маджонг плочки. Събери всички риби колкото се може по-бързо, за да завършиш нивото и да получиш повече точки в играта.
Тропически съчетания
Тропически съчетания Отправи се на вълнуващо пътуване с тази онлайн логическа игра в тропиците. Съчетавай екзотични плодове и открий красиви цветя и птици. Играта ти е приготвила много предизвикателни нива и разпускаща музика на екзотичен остров.
Ръгби надпревара
Ръгби надпревара Впусни се в една вълнуваща ръгби надпревара с тази онлайн спортна игра. Избери своя отбор, включи се в шампионата и спечели всички двубои в играта. Избягвай всеки противник на терена и стигни до крайната линия, за да победиш. Спечели всички двубои, за да спечелиш голямата ръгби награда. Резултатът от играта се записва само при успешно завършено ниво.
Стрелба с балончета Златна мина
Стрелба с балончета Златна мина Това е класическа онлайн игра със стрелба с балончета и злато. Целта в играта е да събереш всички парчета злато. Играта има 60 предизвикателни нива. Стреляй с балончета и ги съчетай по цветове, за да ги изчистиш от игралното поле.
Смешни вицове, клипове и снимки