Дата 2022.09.30  Време 13:05  Посещения 1578  Функции Функции
класации
Нови правила и колекция предмети От Октомври 2022 сайтът има обновен дизайн и нови правила на класацията. Допълнително има нова колекция предмети, които могат да се спечелят в игрите или да се закупят с виртуални точки.

Правилата на класацията в сайта се изменят. Вече ще се взимат впредвид първо броя медали, за да се определи мястото в генералната класацията. Тъй като точките ще могат да се използват за закупуване на предмети, те не могат вече да се използват за определяне на мястото в класацията. Също така всички играчи, които имат еднакъв брой точки в дадена игра, ще получават еднакво място или медал в класацията.

Различните виртуални предмети могат да се спечелят в определени игри. В страницата на всеки предмет са указани правилата, според които той може да бъде спечелен. Някои предмети могат да бъдат закупени чрез виртуалните точки, които се печелят в сайта. Има уникални предмети, които могат да се притежават само по един и други, от които могат да се закупят или спечелят много. Закупените предмети могат също и да се продадът, но за 75% от стойността им. Всеки предмет има описание и интересна информация в страницата на предмета. Предметите могат също да бъдат закупувани с цел да се направи подарък на друг потребител в сайта. Той на свой ред трябва да потвърди приемането на подаръка, а може и да го откаже.

Потребителите в сайта вече имат и нива, които се вдигат с печеленето на точки в сайта.

Коментари:

анни
date 2022.10.01  time 16:02
Браво на екипа ви,за новостите! Бъдете здрави и много успехи в личен и професионален план,късмет в живота!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Мореплаване Памет
Мореплаване Памет Гмурни се в дълбините на океана и разкрий картите във водата в тази онлайн логическа игра. Използвай своята памет и се опитай да отвориш двойките еднакви карти в играта. Завърши всяко ниво колкото се може по-бързо, за да получиш по-висок резултат.
Пийт се промъква
Пийт се промъква Влез в обувките на Пийт и се промъкни до изхода в играта. Влез в едно вълнуващо приключение, в което ще трябва да си много тих и да се промъкнеш без да те забележат. Включи своя тих режим и внимавай да не те хванат враговете в играта. Мини през коридорите, вземи ключовете и стигни до изходната врата, като надхитриш пазачите.
Геройска история
Геройска история Това е класическа игра със строене на мостове и една вълнуваща история. Построй мостове с точната дължина и премини през колкото се може повече платформи. Използвай разумно специалните предмети, като атака, втори шанс, точно око и скок. Играта има много интересни декорации и герои за отключване.
Разбий пикселите
Разбий пикселите Това е класическа игра с разбиване на цветни блокчета. Твоята цел в играта е да разбиеш цветните блокчета с помощта на пикселите. Движи твоята платформа и изпращай пикселите по посока на блокчетата, докато не изчистиш цялото игрално поле.
Смешни вицове, клипове и снимки