Дата 2020.03.27  Време 10:49  Посещения 113  Функции Функции
класации
Класацията в сайта с нови правила Класацията в сайта има нови правила. Тук можете да намерите подробен списък на точките и събитията, за които се получават. От класацията отпадат бонус точките, които се дават за период от 30 дни. Точки за спечелен медал се зачитат, само ако предишната лична позиция е била по-ниска или до сега няма запис в съответната игра. Ще се радваме да ни пишете, ако имате мнения или предложения за подобряване на правилата.

Всички играчи в сайта, които имат спечелени точки, могат да бъдат намерени в страницата топ играчи. Тук всички играчи са подредени по техния брой точки.

Важат следните правила за получаване на точки:

+60 точки за всеки златен медал
+15 точки за всеки сребърен медал
+30 точки за всеки бронзов медал
+5 точки за 4 до 6 място в класация
+1 точки за всяка друга класация

+50 точки за добавяне на аватар в профила
+3 точки за всяка предложена и одобрена игра
+2 точки за всяки добавен приятел
+1 точка за всеки написан коментар
+1 точки за оценяване на игра

+100 точки за спечелено предизвикателство на деня

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Анджела модни истории
Анджела модни истории Анджела иска да стане популярна и има нужда от твоята помощ в тази онлайн игра с обличане. Помогни на Анджела да се облече и да създаде интересни истории онлайн, за да стане по-популярна сред своите приятели.
БМХ шампиони
БМХ шампиони Влез в БМХ състезанието с анимационните герои в тази онлайн игра. Играй с Гъмбол, Малки титани, Ябълко и Луки и много други герои. Спечели състезанията и събирай точки, които можеш да използваш, за да подобряваш своето колело и да отключиш нови герои и декорации. Резултата от всяко ниво се определя в зависимост от позицията и събраните монети, няма да получиш резултат, ако завършиш последен.
Чудовищни блокчета
Чудовищни блокчета Тази онлайн игра с чудовища блокчета съчетава логиеска игра на комбиниране и тетрис. Ти управляваш падащите блокчета и трябва да ги комбинираш по цветове. Свържи блокчетата и изчисти колкото се може повече от тях на полето.
Слънчеви талисмани
Слънчеви талисмани Влез в един магически свят, населен от малки сладки талисмани, в тази онлайн логическа игра. Завърши всички 30 нива в играта. Твоята задача е да запълниш измерителя на звезди, да събере=ш кристалите, да изчистиш слузта и да се докажеш като истински магьосник.
Смешни вицове, клипове и снимки