Дата 2020.03.27  Време 10:49  Посещения 85  Функции Функции
класации
Класацията в сайта с нови правила Класацията в сайта има нови правила. Тук можете да намерите подробен списък на точките и събитията, за които се получават. От класацията отпадат бонус точките, които се дават за период от 30 дни. Точки за спечелен медал се зачитат, само ако предишната лична позиция е била по-ниска или до сега няма запис в съответната игра. Ще се радваме да ни пишете, ако имате мнения или предложения за подобряване на правилата.

Всички играчи в сайта, които имат спечелени точки, могат да бъдат намерени в страницата топ играчи. Тук всички играчи са подредени по техния брой точки.

Важат следните правила за получаване на точки:

+60 точки за всеки златен медал
+15 точки за всеки сребърен медал
+30 точки за всеки бронзов медал
+5 точки за 4 до 6 място в класация
+1 точки за всяка друга класация

+50 точки за добавяне на аватар в профила
+3 точки за всяка предложена и одобрена игра
+2 точки за всяки добавен приятел
+1 точка за всеки написан коментар
+1 точки за оценяване на игра

+100 точки за спечелено предизвикателство на деня

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Хелоуин принцеса Преобразяване
Хелоуин принцеса Преобразяване Принцеса Ана обича Хелоуин и тя иска нов костюм в тази онлайн игра с обличане. Тази година Ана не може да реши какъв костюм да носи и принцесата има нужда от твоята помощ. Можеш да приготвиш костюм за Ана на Хелоуин, който ще й даде призрачен вид, достоен за една принцеса. Ана има нужда и от гримиране и преобразяване, за да придобие напълно нов вид.
Предизвикателство за калмари
Предизвикателство за калмари Това е масова онлайн игра с оцеляване. Правилата са ясни - можеш да се движеш на зелена светлина, при червена светлина трябва да спреш, трябва да стигнеш до финалната линия пръв. Победителят получава награда и признание. Тази игра тества твоята воля, издръжливост и реакции. Има само един победител в предизвикателството.
Векс 6
Векс 6 Тичай, скачай, плъзгай се и избягвай капаните по пътя в тази нова шеста част на играта. Мини през всички нива в играта, за да стигнеш крайната цел.
Шоу с акула
Шоу с акула Играй с акулата във водния парк и впечатли публиката с атрактивно шоу в тази онлайн игра. Следвай инструкциите в играта и изпълни всички задачи.
Смешни вицове, клипове и снимки