Дата 2023.10.13  Време 21:12  Посещения 487  Функции Функции
Нови допълнителни функции в сайта В сайта има нови колекции от предмети и нови специални допълнителни функции. Новите функции са заключени по подразбиране. При достигане на съответните условия, тези функции стават налични за регистрираните потребители в сайта. Специалните функции са например следните:

- Смяна на цвета на името
- Смяна на цвета на сайта
- Получаване на два пъти повече точки от класациите

В страницата с потребителски настройки има нова опция за...
Прочети още

Дата 2023.07.01  Време 13:24  Посещения 745  Функции Функции
класации
Бонбони в класацията на игрите Бонбони са добавени като допълнителни награди в класациите на игрите. Всяка класация с място от 4 до 6 дава един бонбон. Броят на бонбоните се взима в предвид в главната класация на играчите в сайта, в случай че броя на всички медали е еднакъв. Всеки бонбон дава и определен брой точки.

Броят на точките, които дават медалите също е обновен. Броят на точките в сайта остава като следващ критерии за класацията, като се взима в предвид след...
Прочети още

Дата 2022.09.30  Време 13:05  Посещения 1651  Функции Функции
класации
Нови правила и колекция предмети От Октомври 2022 сайтът има обновен дизайн и нови правила на класацията. Допълнително има нова колекция предмети, които могат да се спечелят в игрите или да се закупят с виртуални точки.

Правилата на класацията в сайта се изменят. Вече ще се взимат впредвид първо броя медали, за да се определи мястото в генералната класацията. Тъй като точките ще могат да се използват за закупуване на предмети, те не могат вече да се използват за...
Прочети още

Дата 2021.02.27  Време 11:33  Посещения 7702  Игри Игри
Как да играем флаш игри през 2023 След януари 2021 приставката Flash Player не се поддържа. Има различни възможности, с които все още може да играете флаш игри.

Сайтът няма връзка със създаването на никой от инсталацияонните файлове, споменати в тази статия. Това са само инструкции и препратки към други сайтове, които могат да ви помогнат, ако искате да инсталирате по-стара версия на Flash Player, която все още функционира, или новата приставка Ruffle, която емулира Flash Player.

Имайте...
Прочети още

Дата 2020.11.14  Време 10:51  Посещения 3791  Игри Игри
гъмбол картун нетуърк
Влез в невероятният свят на Гъмбол Невероятният свят на Гъмбол е анимационен сериал по Картун Нетуърк. Създателят на сериала базира някои от героите на персонажи, които по-рано са били отхвърлени в предишната му работа, и ги комбинира в сериал със смесена тематика между семейство и училище, какъвто формат точно интересува Картун Нетуърк по това време. Сериалът разказва живота на едно 12 годишно момче котка на име Гъмбол Уотърсън и неговите приятели в един въображаем...
Прочети още

Дата 2020.03.27  Време 10:49  Посещения 229  Функции Функции
класации
Класацията в сайта с нови правила Класацията в сайта има нови правила. Тук можете да намерите подробен списък на точките и събитията, за които се получават. От класацията отпадат бонус точките, които се дават за период от 30 дни. Точки за спечелен медал се зачитат, само ако предишната лична позиция е била по-ниска или до сега няма запис в съответната игра. Ще се радваме да ни пишете, ако имате мнения или предложения за подобряване на правилата.

Всички играчи в сайта,...
Прочети още

Пролетни разлики
Пролетни разлики Това е онлайн логическа игра с откриване на разлики и пролетна атмосфера. Наслади се на пролетните пейзажи, докато се опиташ да откриеш всички разлики между картинките. Двете картинки на пръв поглед изглеждат еднакви, но има определен брой разлики. Намери разликите колкото можеш по-бързо, за да получиш по-висок резултат в играта.
Пирати разбивачи на блокчета
Пирати разбивачи на блокчета Присъедини се към пиратите и разбий блокчетата в тази логическа онлайн игра. Използвай пиратското оръдие и изстреляй топките, за да разбиеш блокчетата в играта. Всяко блокче съдържа съкровища, които пиратите искат да си присвоят. След всеки ход блокчетата ще се приближават до теб. Разбий блокчетата преди да са стигнали до оръдието, в противен случай играта ще приключи без успех. Разбий всички блокчета и събери колкото може повече съкровища, за да завършиш дадено ниво в играта.
Цветовете на Холи
Цветовете на Холи Тази онлайн логическа игра ще те потопи в цветния индийски празник на Холи. Избери цветен съд и го премести на друго празно място. Подреди всички съдове по цветове, за да ги събереш и да освободиш празно място на игралното поле. След всеки ход на игралното поле ще се появяват нови цветни съдове. Пресметни добре всичките си ходове, за да освободиш празно място колкото може по-скоро, в противен случай игралното поле ще се запълни и играта ще приключи.
Зомбита против пръсти
Зомбита против пръсти Отблъсни зомби нападението с твоя пръст в тази онлайн екшън игра. Немъртвите атакуват и са готови да завземат цялата Земя. Някой трябва да ги спре и ти си дошъл точно на време. Приготви пръстите си и покажи своите бързи рефлекси, за да спреш всички зомбита преди да е станало късно.
Пъзел с винтове
Пъзел с винтове Развий винтове и премахни всички предмети в тази онлайн логическа игра. След като отвиеш даден винт, трябва да го поставиш в друга налична дупка. Можеш да буташ различни предмети, за да задействаш верижни реакции и да вземеш ключовете в играта. Премахни всички предмети от сцената, за да завършиш дадено ниво в играта.
Две блокчета
Две блокчета Това е онлайн логическа игра със свързване на блокчета. Целта в играта е да свържеш всички блокчета с еднакъв цвят и да ги изчистиш от полето. Свържи всички блокчета, за да завършиш дадено ниво в играта. Можеш да свързваш блокчетата само с прави линии. Свържи блокчетата в квадрати, за да можеш да събереш повече блокчета едновременно. Играта има 80 нива, в които трудността постепенно се увеличава.
Смешни вицове, клипове и снимки