Дата 2021.02.27  Време 11:33  Посещения 383  Игри Игри
Как да играем флаш игри през 2021 След януари 2021 приставката Flash Player не се поддържа. Има два варианта, с които все още може да играете флаш игри.

Сайтът няма връзка със създаването на никой от инсталацияонните файлове, споменати в тази статия. Това са само инструкции и препратки към други сайтове, които могат да ви помогнат, ако искате да инсталирате по-стара версия на Flash Player, която все още функционира, или новата приставка Ruffle, която емулира Flash Player.

Имайте впредвид, че по-старата версия на Flash Player може да има проблеми със сигурността и не се препоръчва за инсталиране. Препоръчителен е варианта за игра с приставката Ruffle. Тя все още не поддържа всички игри, но се развива много бързо и скоро ще може да се ползва с всички игри.

Как да играем флаш игри:

I. С браузърите Firefox, Opera или IE, където можете да инсталирате по-стара версия на Flash Player и да деактивирате обновяването. (не се препоръчва поради проблеми със сигурността)

II. Нова приставка Ruffle е в процес на разработка и вече позволява на повечето игри да работят, скоро ще се добави поддръжка на всички функции.

I. Инструкции как да инсталирате работещ Flash Player (Не се препоръчва):

1. Инсталирайте браузър Firefox от тук: Firefox. Аналогично можете да използвате браузър Opera или IE.

2. Деинсталирайте Flash Player с помощта на този файл: Uninstaller, подробни инструкции тук: инструкции за деинсталиране

3. Свалете по-стара версия на Flash Player (32.00.344) от тук: PcWonderland. Използвайте съответно варианта за вашия браузър Firefox, Opera или IE.

4. Стартирайте инсталацията и на края изберете Never check for updates(not recommended). (Не се препоръчва)

5. Стартирайте онлайн страница с флаш игра и разрешете използването на Flash Player.

II. Подробни инструкции как да инсталирате притавката Ruffle:

1. Свалете приставката от официалния й сайт: ruffle.rs/#releases (От колоната Browser Extension изберете линк, който съответства на вашия браузър: Firefox, Chrome / Edge / Safari)

2. Разархивирайте сваления архив.

3. В зависимост от браузъра, който използвате, за да отваряте интернет страници:

a) Chrome или друг браузър, базиран на Chrome (например Chromium):

- Отворете chrome://extensions/ в полето за адрес на браузъра
- разрешете "Developer Mode" (Режим разработчик) на страницата, която се отвори
- Изберете Load unpacked (Заредете разархивиран) и локализирайте местоположението на разархивирания пакет Ruffle

б) Firefox браузър:

- Заредете about:debugging в полето за адрес на браузъра
- Изберете "This Firefox" (или This Nightly) в страничната лента
- Активирайте "Load Temporary Add-on button"
- Изберете сваления XPI файл и го заредете като временно разширение във Firefox
- Разширението е добавено временно, то ще се премахне, ако рестартирате браузъра.

в) Аналогично можете да инсталирате приставката в Edge или Safari.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Лего Батман Скорост в Готъм сити
Лего Батман Скорост в Готъм сити Играй с Батман и неговия батмобил в тази онлайн Лего игра. Злодеите са избягали от затвора и Батман трябва да ги хване. Помогни на Батман да избегне препятсвоята в играта и да победи злодеите. Събирай монети и ги използвай за закупуване на подобрения. Опитай се да постигнеш колкото се може по-висок резултат.
Калинката Сватба
Калинката Сватба Калинката се е вклюбила и нейната сватба предстои скоро в тази онлайн игра с обличане. Помогни на момичето да се приготви за големия ден. В началото можеш да гримираш Калинката, после можеш да я облечеш, а накрая можеш да облечеш младоженеца.
Хартиен полет 2
Хартиен полет 2 Хвърли хартиената ракетка и стигни колкото може по-далеко във втората част на тази онлайн игра. Събирай точки и ги използвай, за да подобриш параметрите на хартиения самолет и да стигнеш още по-надалеко.
Ултра пиксел оцеляване
Ултра пиксел оцеляване Това е ролева онлайн игра със стилен пиксел дизайн. В играта има различни възможности за събиране на ресулрси и производство. Това предоставя възможност не само за битки, а и за строеж на твоя дом, който ще ти служи като подслон за твоя герой в играта. Ще трябва да действаш в много опасна обстановка и трябва да разчиташ на твоята сила и пресметливост.
Смешни вицове, клипове и снимки