Дата 2020.11.14  Време 10:51  Посещения 3812  Игри Игри
гъмбол картун нетуърк
Влез в невероятният свят на Гъмбол Невероятният свят на Гъмбол е анимационен сериал по Картун Нетуърк. Създателят на сериала базира някои от героите на персонажи, които по-рано са били отхвърлени в предишната му работа, и ги комбинира в сериал със смесена тематика между семейство и училище, какъвто формат точно интересува Картун Нетуърк по това време. Сериалът разказва живота на едно 12 годишно момче котка на име Гъмбол Уотърсън и неговите приятели в един въображаем град наречен Елмор. Там Гъмбол прекарва най-много време с неговия осиновен брат златна рибка и неговия най-добър приятел Дарвин. Други членове на семейството са неговата интелектуална сестра Анаис и баща му Ричърд, и двамата зайци, и неговата майка Никол - котка. Гъмбол ходи на училище с любима Пени - красив фъстък. Един много интересен елемент от сериала е Бездната, измерение вътре в Елмор, където се намират грешките на вселената.

Игри в невероятния свят на Гъмбол

Игри в невероятния свят на Гъмбол Гъмбол и Дарвин са главни герои в много игри на Картун Нетуърк. Двамата братя имат фантазия, която ражда невероятни идеи. Самият сериал прави забавни референции и към много популярни игри като Супер Марио и Драгон Бол. Можеш да намериш много игри с героите на тази страница: игри с Гъмбол. Тук Гъмбол и неговите приятели взимат участие в игри със снежни топки, футбол, боулинг, игри във водата, на работната площадка, рисуване, катерене и много други.

Гъмбол - Трофей предизвикателство

В играта Гъмбол Трофей предизвикателство героите се изправят един срещу друг в забавна надпревара в една походова игра. Хвърли зарчето и напредвай със своя герой в играта. Всяко поле крие забавни игри и изненади. Видеото показва един рунд от играта:



Гъмбол и Дарвин с превръзки на очите

В играта Гъмбол Превъръзка на очите Гъмбол и Дарвин са с превръзки на очите и разчитат на инструкциите на Анаис, за да се спасят от редица препятсвия и да се намерят.



Гъмбол игра на дуспи

Гъмбол взима участие в игра на дуспи с други известни герои на Картун Нетуърк. В тази игра можеш да проявиш себе си като изпълнител на дуспи и като вратар.



Турнир по тенис на маса

Гъмбол взима участие в игра с тенис на маса. Тук участват и много други известни герои на Картун Нетуърк. В тази игра трябва да преминеш през различни противници с повишаваща се трудност, за да спечелиш трофея.



Игра на боулинг

Гъмбол е главен герой и в игра на боулинг, където взима участие заедно с други известни герои на Картун Нетуърк. В тази игра ще се изправиш пред силни противници, които трябва да победиш за да спечелиш голямата награта по боулинг.



Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Майстор на скоростта
Майстор на скоростта Тази игра ще те отправи на едно пътешествие с бъзи коли и много адреналин. Звука на двигателя и вълнението от скоростта на пътя са главна част от играта. Влез в колата и се състезавай с най-добрите в света. Събирай бонуси, избягвай препятсвията и избутай противниците от пистата, за да си проправиш път. Използвай събраните точки, за да подобриш твоята кола.
Готвене в града на ветровете
Готвене в града на ветровете Кулинарния празник започва в града на ветровете с тази онлайн игра с готвене. Участници от всички страни са дошли, за да покажат своите готварски умения. Те ще приготвят своите любими ястия, за да впечатлят жителите на града. Включи се в празника и приготви различни ястия, десерти и напитки. Не забравяй, че ястията не трябва да са само вкусни, но и трябва да изглеждат колкото се може по-впечатляващо.
Каубои против роботи
Каубои против роботи Извади каубойските оръжия и се защитавай от роботите в тази онлайн екшън игра. Стреляй и спри атакуващите роботи преди да са разбили твоята защита и да стигнат до теб. Нивата ще стават все по-трудни и ще са истинско предизвикателство за твоите стрелкови умения. Унищожи всички противници и събери всички звезди и колкото се може повече точки в играта.
Яйчена ферма
Яйчена ферма Влез в яйчената ферма и се забавлявай с гладната лисица в тази онлайн игра. Движи се бързо наляво и надясно и не испускай вкусните яйца. Изпълни целите във всяко едно ниво, за да продължиш напред в играта. Събирай яйцата и внимавай да не хванеш някое развалено яйце.
Смешни вицове, клипове и снимки