Дата 2020.11.14  Време 10:51  Посещения 1221  Игри Игри
гъмбол картун нетуърк
Влез в невероятният свят на Гъмбол Невероятният свят на Гъмбол е анимационен сериал по Картун Нетуърк. Създателят на сериала базира някои от героите на персонажи, които по-рано са били отхвърлени в предишната му работа, и ги комбинира в сериал със смесена тематика между семейство и училище, какъвто формат точно интересува Картун Нетуърк по това време. Сериалът разказва живота на едно 12 годишно момче котка на име Гъмбол Уотърсън и неговите приятели в един въображаем град наречен Елмор. Там Гъмбол прекарва най-много време с неговия осиновен брат златна рибка и неговия най-добър приятел Дарвин. Други членове на семейството са неговата интелектуална сестра Анаис и баща му Ричърд, и двамата зайци, и неговата майка Никол - котка. Гъмбол ходи на училище с любима Пени - красив фъстък. Един много интересен елемент от сериала е Бездната, измерение вътре в Елмор, където се намират грешките на вселената.

Игри в невероятния свят на Гъмбол

Игри в невероятния свят на Гъмбол Гъмбол и Дарвин са главни герои в много игри на Картун Нетуърк. Двамата братя имат фантазия, която ражда невероятни идеи. Самият сериал прави забавни референции и към много популярни игри като Супер Марио и Драгон Бол. Можеш да намериш много игри с героите на тази страница: игри с Гъмбол. Тук Гъмбол и неговите приятели взимат участие в игри със снежни топки, футбол, боулинг, игри във водата, на работната площадка, рисуване, катерене и много други.

Гъмбол - Трофей предизвикателство

В играта Гъмбол Трофей предизвикателство героите се изправят един срещу друг в забавна надпревара в една походова игра. Хвърли зарчето и напредвай със своя герой в играта. Всяко поле крие забавни игри и изненади. Видеото показва един рунд от играта:Гъмбол и Дарвин с превръзки на очите

В играта Гъмбол Превъръзка на очите Гъмбол и Дарвин са с превръзки на очите и разчитат на инструкциите на Анаис, за да се спасят от редица препятсвия и да се намерят.Гъмбол игра на дуспи

Гъмбол взима участие в игра на дуспи с други известни герои на Картун Нетуърк. В тази игра можеш да проявиш себе си като изпълнител на дуспи и като вратар.Турнир по тенис на маса

Гъмбол взима участие в игра с тенис на маса. Тук участват и много други известни герои на Картун Нетуърк. В тази игра трябва да преминеш през различни противници с повишаваща се трудност, за да спечелиш трофея.Игра на боулинг

Гъмбол е главен герой и в игра на боулинг, където взима участие заедно с други известни герои на Картун Нетуърк. В тази игра ще се изправиш пред силни противници, които трябва да победиш за да спечелиш голямата награта по боулинг.Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Лего Батман Скорост в Готъм сити
Лего Батман Скорост в Готъм сити Играй с Батман и неговия батмобил в тази онлайн Лего игра. Злодеите са избягали от затвора и Батман трябва да ги хване. Помогни на Батман да избегне препятсвоята в играта и да победи злодеите. Събирай монети и ги използвай за закупуване на подобрения. Опитай се да постигнеш колкото се може по-висок резултат.
Калинката Сватба
Калинката Сватба Калинката се е вклюбила и нейната сватба предстои скоро в тази онлайн игра с обличане. Помогни на момичето да се приготви за големия ден. В началото можеш да гримираш Калинката, после можеш да я облечеш, а накрая можеш да облечеш младоженеца.
Хартиен полет 2
Хартиен полет 2 Хвърли хартиената ракетка и стигни колкото може по-далеко във втората част на тази онлайн игра. Събирай точки и ги използвай, за да подобриш параметрите на хартиения самолет и да стигнеш още по-надалеко.
Ултра пиксел оцеляване
Ултра пиксел оцеляване Това е ролева онлайн игра със стилен пиксел дизайн. В играта има различни възможности за събиране на ресулрси и производство. Това предоставя възможност не само за битки, а и за строеж на твоя дом, който ще ти служи като подслон за твоя герой в играта. Ще трябва да действаш в много опасна обстановка и трябва да разчиташ на твоята сила и пресметливост.
Смешни вицове, клипове и снимки