Дата 2019.11.09  Време 09:48  Посещения 2130  Игри Игри
виктор и валентино картун нетуърк анимационни герои
Виктор и Валентино игри в Монте Макабре Виктор и Валентино е анимационен сериал по детския канал Картун Нетуърк. Историята се развива в малкия тих град Монте Макабре, където двама напълно противоположни по характер братя търсят приключения. Те откриват свръхествествени събития с помощта на тяхната баба.

Виктор Калавера или Вик е по-малкия полубрат, който се отегчава и развълнува много лесно. Той обича да играе игри и да прави пакости, но преди всички е загрижен за своя брат. Валентино или Вал е по-големия брат, който е по-загрижен над това как изглежда. Той има по-добра координация и е по-умен, но също така е загрижен за своя брат. Той е пълничак и доста скромен, също така знае много за историята и древната култра.

Главни герои в анимационния сериал

Виктор и Валентино игриОсвен братята Виктор и Валентино в Монте Макабре има още много други интересни герои. Чата е бабата на Виктор и Валентино, при която момчетата живеят през лятото в Монте Макабре. Бабата Чата е сляпа и има свръхестествени способности. Шарлен е странно момиче, което често се закача с Виктор и Валентино, тя има свръхестествени способности и й храесва да ги използва над братята. Шарлен харесва Виктор и винаги се опитва да се включи в това, което прави той. Пайнапал е огромно момче, брат на Шарлен, което харесва да танцува. Мария Тереза е бабата на Шарлен и Пайнапал, тя е основен враг на бабата Чата. Мария притежава свой собствен ресторант за тако. Хулио е местния богаташ, който е пленен от антиките, които притежават Виктор и Валентино. Той харесва баба Чата и изглежда, че се поти доста в нейното присъствие. Ксочи е внучка на Хулио, тя обича суперестествените растения и салса танците.

Интро на сериала



Виктор и Валентино игри в Монте Макабре

Виктор и Валентино Тако терорБратята са главни герои в много онлайн игри с Виктор и Валентино, които се развиват в света на Монте Макабре. Една от най-интересните игри е Виктор и Валентино Тако терор. Тук момчетата са изправени пред вълни от атакуващи скелети и много други свръхествени врагове. Всеки враг има различни способности и трябва да бъде отстранен колкото се може по-бързо. Виктор и Валентино имат на разположение топки, с които могат да елиминират враговете. Всеки враг трябва да бъде оцелен определен брой пъти, за да бъде премахнат. Ако враговете достигнат до братята, играта приключва. Топките могат да бъдат изстреляни в различни посоки и правят рикошети, докато удрят враговете един след друг. Тайната в играта е да се използват колкото се може повече рикошети при всеки изстрел, за да могат да се отстранят повече врагове.

Друга интересна игра с Виктор и Валентино е играта Виктор и Валентино Разтягаща се гоненица. Тук двамата герои са загубили своята топка и тръгват да я търсят в подземията на Монте Макабре. Тяхната задача няма да е никак трудна, в подземията Виктор и Валентино срещат много капани и опасности. Опитай се да преминеш през всички нива на играта и да стигнеш до края. Ако имаш проблеми, можеш да погледнеш видеото, което показва как се преминава през всички нива на играта:



Приятна игра!

Коментари:

Коко
date 2020.10.11  time 07:46
новата игра с въжето е супер!

Беа
date 2019.12.20  time 09:03
това детско е супер! и игрите са много интересни! :)

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Пирати разбивачи на блокчета
Пирати разбивачи на блокчета Присъедини се към пиратите и разбий блокчетата в тази логическа онлайн игра. Използвай пиратското оръдие и изстреляй топките, за да разбиеш блокчетата в играта. Всяко блокче съдържа съкровища, които пиратите искат да си присвоят. След всеки ход блокчетата ще се приближават до теб. Разбий блокчетата преди да са стигнали до оръдието, в противен случай играта ще приключи без успех. Разбий всички блокчета и събери колкото може повече съкровища, за да завършиш дадено ниво в играта.
Цветовете на Холи
Цветовете на Холи Тази онлайн логическа игра ще те потопи в цветния индийски празник на Холи. Избери цветен съд и го премести на друго празно място. Подреди всички съдове по цветове, за да ги събереш и да освободиш празно място на игралното поле. След всеки ход на игралното поле ще се появяват нови цветни съдове. Пресметни добре всичките си ходове, за да освободиш празно място колкото може по-скоро, в противен случай игралното поле ще се запълни и играта ще приключи.
Зомбита против пръсти
Зомбита против пръсти Отблъсни зомби нападението с твоя пръст в тази онлайн екшън игра. Немъртвите атакуват и са готови да завземат цялата Земя. Някой трябва да ги спре и ти си дошъл точно на време. Приготви пръстите си и покажи своите бързи рефлекси, за да спреш всички зомбита преди да е станало късно.
Пъзел с винтове
Пъзел с винтове Развий винтове и премахни всички предмети в тази онлайн логическа игра. След като отвиеш даден винт, трябва да го поставиш в друга налична дупка. Можеш да буташ различни предмети, за да задействаш верижни реакции и да вземеш ключовете в играта. Премахни всички предмети от сцената, за да завършиш дадено ниво в играта.
Смешни вицове, клипове и снимки