Дата 2018.08.28  Време 17:24  Посещения 7064  Игри Игри
пасианс карти
Най-добрите пасианс игри Пасианс е вид игра на карти, която може да бъде играна от един играч. Целта на играта е да се съберат картите, като се подредят по определен начин. Игрите на пасианс имат различни правила, според които картите могат да бъдат събрани. Играта може също да бъде играна и от двама играчи, които си помагат или един срещу друг. където победителят се определя по точкова схема.

Има много вариации на играта на пасианс. Едно или повече тестета от карти може да бъде използвано, има различни форми и начини на подреждане на картите, правилата, по които се събират картите също варират. Много видове на игрите на пасианс са превърнати в игри, които могат да бъдат играни онлайн. Можете да намерите едни от най-добрите пасианс игри на страницата пасианс игри.

Играта на пасианс обикновено започва с раздаването на карти от разбъркано тесте, като картите се подреждат по предварително определен начин. Играчът се опитва да преподреди тестето от карти по цвят и ред чрез последователност от движения, чрез които се местят картите от едно място на друго. Някои игри на пасианс позволяват и наново разбъркване на картите или поставяне на карти в празни места. В най-популярния вид игра на пасианс целта на играта е да се подредят картите в четири редици по боя в ред от асо до поп.

Пирамида пасианс Проклятието на мумията Пирамида пасианс е един от многото видове игри на пасианс. В този вид пасианс картите се подреждат под формата на пирамида на игралното поле. Има и известен брой карти, които остават скрити. Целта в играта е да се премахнат всички карти от полето, като се спазват определени правила. Играчът обикновено може да премахва двойки карти, които правят сумата от 13, или карта която е последователна по ред на тази, която е показана в основата. Когато няма налични ходове, играчът може да отвори една или повече карти от скритите в тестето. Игри от този вид пасианс могат да бъдат намерини на страницата пирамида пасианс игри. Много интересна игра от този вид пирамида пасианс игри е играта Пирамида пасианс Проклятието на мумията, където можете да се принесете в древен Египет и да играеш пасианс заедно с Клеопатра и мумиите в пирамидата.

Можете да играете още игри на карти на страницата игри на карти онлайн.

Споделете и вашите любими игри на пасианс. Приятна игра!

Коментари:

бургазлия
date 2019.10.02  time 01:43
м

JB
date 2018.12.02  time 01:16
:)

боби
date 2018.11.29  time 16:54
Ха

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Стрелба с цветя
Стрелба с цветя Това е забавна онлайн игра със стрелба с цветя. Изстреляй цветята и ги групирай по цветове. Целта в играта е да изчистиш цветята от игралното поле, като ги групираш по цветове. Бъди колкото се може по-бърз и изчисти повече цветя. Ако някое цвете премине през долната граница, играта ще приключи.
Подреди купчината
Подреди купчината Подреди цветните цилиндри в тази онлайн логическа игра. Можеш да местиш най-горния цилиндър от всяка купчина. Премести последователно всички цилиндри с еднакъв цвят в една от купчините. Има два режима на игра - лесен с повече време и сложен, в който има по-малко купчини, в които можеш да подреждаш цилиндрите. Подреди всички цилиндри по цветове колкото можеш по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Майстор на скоростта
Майстор на скоростта Тази игра ще те отправи на едно пътешествие с бъзи коли и много адреналин. Звука на двигателя и вълнението от скоростта на пътя са главна част от играта. Влез в колата и се състезавай с най-добрите в света. Събирай бонуси, избягвай препятсвията и избутай противниците от пистата, за да си проправиш път. Използвай събраните точки, за да подобриш твоята кола.
Готвене в града на ветровете
Готвене в града на ветровете Кулинарния празник започва в града на ветровете с тази онлайн игра с готвене. Участници от всички страни са дошли, за да покажат своите готварски умения. Те ще приготвят своите любими ястия, за да впечатлят жителите на града. Включи се в празника и приготви различни ястия, десерти и напитки. Не забравяй, че ястията не трябва да са само вкусни, но и трябва да изглеждат колкото се може по-впечатляващо.
Смешни вицове, клипове и снимки