Дата 2018.05.10  Време 18:31  Посещения 6644  Игри Игри
време за приключения фин и джейк картун нетуърк анимационни герои
Време за приключения с Фин и Джейк Време за приключения е едно от най-вълнуващите предавания по анимационния канал Картун Нетуърк. Въпреки, че сериалът е създаден за деца, той привлича също така много тинейджъри и възрастни пред екрана. Фин и Джейк са главни действащи лица в сериала, те живеят в един фастантичен свят, пълен с чудни герои. Фин е човек, а Джейк е неговото куче, което има магическата способност да сменя своята форма и размер. Фин и Джейк живеят в пост-апокалиптичния свят на Ооо, който е резултат от ядрена война, състояла се хиляди години по-рано.

Освен забавните Фин и Джейк, които непрекъснато се въвличат във вълнуващи приключения, в сериалa има и много други главни герои. Принцеса Бонибел Сладкодъвка е суоверенна наследница на Бонбоненото кралство. Цар Студ е лош, но също така доста неразбран леден магьосник. Марселин е кралица на вампирите, момиче вампир на хиляда години, което е голям фен на рок музиката. Лумпи Спейс е мелодраматична и инфантилна принцеса. Биймо е робот под формата на конзола за игра, която живее заедно с Фин и Джейк. Огнената принцеса владее Огненото кралство.

Игри с Фин и Джейк

Време за приключения Достойна мисия 2Фин и Джейк са идеалните герои, които биха могли да се включат в каквато и да е игра. На страницата игри с Фин и Джейк можете да намерите много игри с двамата приятели. Една от най-интересните игри е Време за приключения Достойна мисия, която има две части. Фин и Джейк са доблестни герои и за тях достойнството е от голямо значение. Те често помагат на своите приятели и дори жертват своя живот в името на справедливостта. В играта Джейк на парчета можеш да се позабавляваш с Джейк, който ще трябва да разчлени своето тяло, за да може да стигне до своята любима шапка.

В играта Време за приключение Обличане можеш да облечеш своите любими герои така както на теб ти харесва, а в играта Ледено кралство Създател можеш да създадеш свое собствено ледено кралство с героите от Време за приключения.

Кралицата на вампирите Марселин е главен герои в играта Кралска врява, където ще се изправиш срещу много врагове в едно екшън приключение.

В игрите Анимационна купа 2016 и Анимационна купа Африка можете да играете футбол с героите от Картун Нетуърк, включително и с тези от Време за приключение. На страницата Картун Нетуърк игри можете да намерите и още много игри с герои от анимационните сериали на Картун Нетуърк.

Забавни моменти от сериала

Време за приключения е пълен с много забавни сцени. Следващото видео представя едно забавно състезание по къни на желе:



Музика от Време за приключения

Сериалът Време за приключения е изпълнен със забавни песни и мелодии. Следващото видео съдържа една песен за най-добрите приятели:



Приятно прекарване с Джейк и Фин и техните приятели от Време за приключения!

Коментари:

КРИСТИАН
date 2018.06.07  time 16:16
ЗДРАВЕЙТЕ АЗ БИХ ИСКАЛ ДА ИМАШЕ СЪЗДАДЕНИ ИГРИ ОТ ВРЕМЕ ЗА ПРИКЛО4ЕНИА

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Стани ушен лекар
Стани ушен лекар Стани ушен лекар и лекувай пациентите в лекарския кабинет в тази онлайн игра. Опашката от пациенти за лечение на ушите в болницата нараства. Нужен е ние лекар и ти можеш да помогнеш. Следвай инструкциите в играта и се научи бързо как да лекуваш ушите на пациентите. Използвай различни инструменти, почисти ушите и излекувай всички проблеми колкото можеш по-ефикасно и по-бързо.
Изследвай стаите Скрити предмети
Изследвай стаите Скрити предмети Изследвай различни стаи със скрити предмети в тази забавна онлайн игра. Тук можеш да играеш в 18 нива, всяко от които има 6 предмета за откриване. Наслади се на вълнението от търсене на предметите в различни интересни стаи. Движи екрана наляво и надясно, за да огледаш цялата стая. Открий всички предмети колкото можеш по-бързо, за да събереш повече точки в играта.
Магическа гора Плочки
Магическа гора Плочки Играй с маджонг плочките в магическата гора в тази онлайн логическа игра. Твоята задача в играта е да свържеш всички маджонг плочки на игралното поле. Можеш да свързваш плочките с непрекъсната линия, която прави не повече от два завоя. Събери всички горски плодове и завърши всяко ниво колкото можеш по-бързо, за да получиш по-добър резултат в играта.
Стрелба с цветя
Стрелба с цветя Това е забавна онлайн игра със стрелба с цветя. Изстреляй цветята и ги групирай по цветове. Целта в играта е да изчистиш цветята от игралното поле, като ги групираш по цветове. Бъди колкото се може по-бърз и изчисти повече цветя. Ако някое цвете премине през долната граница, играта ще приключи.
Смешни вицове, клипове и снимки