Дата 2023.10.13  Време 21:12  Посещения 612  Функции Функции
Нови допълнителни функции в сайта В сайта има нови колекции от предмети и нови специални допълнителни функции. Новите функции са заключени по подразбиране. При достигане на съответните условия, тези функции стават налични за регистрираните потребители в сайта. Специалните функции са например следните:

- Смяна на цвета на името
- Смяна на цвета на сайта
- Получаване на два пъти повече точки от класациите

В страницата с потребителски настройки има нова опция за смяна на цвета на името. С тази функция потребителите ще могат да избират с какъв цвят да бъде изписвано тяхното име във всички страници на сайта. Тази функция ще бъде достъпна, след като бъдат събрани всички предмети от колекция Плодове.

Функцията за смяната на цвета на сайта вече е била налична от настройките на профила. Сега се изисква потребителят да е достигнал десето ниво, за да има достъп до тази функция.

При събиране на цялата колекция от Оръжия в сайта, потребителите ще отключат нов бонус параметър и ще получават два пъти повече точки от всички класации в игрите.

В бъдеще ще бъдат добавяни нови колекции предмети и нови бонус възможнисти в сайта.

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Търсене на великденски яйца
Търсене на великденски яйца Играй с цветните великденски яйца в тази забавна онлайн игра. На игралното поле ще видиш много различни яйца, целта в играта е да откриеш показаното встрани яйце измежду всички други на игралното поле. Бъди бърз и спечели колкото можеш повече точки в играта.
Яйчен стрелец
Яйчен стрелец Играй с великденските яйца и ги групирай по цветове в тази онлайн логическа игра със стрелба с балончета. Яйцата ще се движат бавно надолу, а ти трябва да реагираш бързо и да ги групираш по цветове, за да ги събереш за Великден. Бъди бърз и не позволявай на яйцата да стигнат до долната граница, в противен случай играта ще приключи.
Сладък свят
Сладък свят Гмурни се в свят на бонбони и всякакви други сладости с тази онлайн логическа игра. Тук твоята задача е да събереш определен вид бонбони, за да завършиш дадено ниво от играта. За целта трябва да подредиш бонбоните по видове в колони или редове. Направи редици от три или повече еднакви бонбона, за да ги събереш.
Пирати 5 разлики
Пирати 5 разлики Отправи се на вълнуващо пиратско приключение с тази онлайн игра с разлики. Огледай добре двете картинки и открий петте разлики във всяко едно ниво на играта. Бъди колкото можеш по-бърз, за да получиш по-висок резултат.
Смешни вицове, клипове и снимки