Дата 2022.09.30  Време 13:05  Посещения 1774  Функции Функции
класации
Нови правила и колекция предмети От Октомври 2022 сайтът има обновен дизайн и нови правила на класацията. Допълнително има нова колекция предмети, които могат да се спечелят в игрите или да се закупят с виртуални точки.

Правилата на класацията в сайта се изменят. Вече ще се взимат впредвид първо броя медали, за да се определи мястото в генералната класацията. Тъй като точките ще могат да се използват за закупуване на предмети, те не могат вече да се използват за определяне на мястото в класацията. Също така всички играчи, които имат еднакъв брой точки в дадена игра, ще получават еднакво място или медал в класацията.

Различните виртуални предмети могат да се спечелят в определени игри. В страницата на всеки предмет са указани правилата, според които той може да бъде спечелен. Някои предмети могат да бъдат закупени чрез виртуалните точки, които се печелят в сайта. Има уникални предмети, които могат да се притежават само по един и други, от които могат да се закупят или спечелят много. Закупените предмети могат също и да се продадът, но за 75% от стойността им. Всеки предмет има описание и интересна информация в страницата на предмета. Предметите могат също да бъдат закупувани с цел да се направи подарък на друг потребител в сайта. Той на свой ред трябва да потвърди приемането на подаръка, а може и да го откаже.

Потребителите в сайта вече имат и нива, които се вдигат с печеленето на точки в сайта.

Коментари:

анни
date 2022.10.01  time 16:02
Браво на екипа ви,за новостите! Бъдете здрави и много успехи в личен и професионален план,късмет в живота!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Епичен взрив
Епичен взрив Играй с древните предмети в тази онлайн игра с комбиниране на елементи. Размени местата на два съседни предмета и подреди три или повече еднакви в ред или колона. Изпълни целите в нивата, за да продължиш напред в играта.
Търсене на великденски яйца
Търсене на великденски яйца Играй с цветните великденски яйца в тази забавна онлайн игра. На игралното поле ще видиш много различни яйца, целта в играта е да откриеш показаното встрани яйце измежду всички други на игралното поле. Бъди бърз и спечели колкото можеш повече точки в играта.
Яйчен стрелец
Яйчен стрелец Играй с великденските яйца и ги групирай по цветове в тази онлайн логическа игра със стрелба с балончета. Яйцата ще се движат бавно надолу, а ти трябва да реагираш бързо и да ги групираш по цветове, за да ги събереш за Великден. Бъди бърз и не позволявай на яйцата да стигнат до долната граница, в противен случай играта ще приключи.
Сладък свят
Сладък свят Гмурни се в свят на бонбони и всякакви други сладости с тази онлайн логическа игра. Тук твоята задача е да събереш определен вид бонбони, за да завършиш дадено ниво от играта. За целта трябва да подредиш бонбоните по видове в колони или редове. Направи редици от три или повече еднакви бонбона, за да ги събереш.
Смешни вицове, клипове и снимки