Дата 2020.03.27  Време 10:49  Посещения 238  Функции Функции
класации
Класацията в сайта с нови правила Класацията в сайта има нови правила. Тук можете да намерите подробен списък на точките и събитията, за които се получават. От класацията отпадат бонус точките, които се дават за период от 30 дни. Точки за спечелен медал се зачитат, само ако предишната лична позиция е била по-ниска или до сега няма запис в съответната игра. Ще се радваме да ни пишете, ако имате мнения или предложения за подобряване на правилата.

Всички играчи в сайта, които имат спечелени точки, могат да бъдат намерени в страницата топ играчи. Тук всички играчи са подредени по техния брой точки.

Важат следните правила за получаване на точки:

+60 точки за всеки златен медал
+15 точки за всеки сребърен медал
+30 точки за всеки бронзов медал
+5 точки за 4 до 6 място в класация
+1 точки за всяка друга класация

+50 точки за добавяне на аватар в профила
+3 точки за всяка предложена и одобрена игра
+2 точки за всяки добавен приятел
+1 точка за всеки написан коментар
+1 точки за оценяване на игра

+100 точки за спечелено предизвикателство на деня

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Епичен взрив
Епичен взрив Играй с древните предмети в тази онлайн игра с комбиниране на елементи. Размени местата на два съседни предмета и подреди три или повече еднакви в ред или колона. Изпълни целите в нивата, за да продължиш напред в играта.
Търсене на великденски яйца
Търсене на великденски яйца Играй с цветните великденски яйца в тази забавна онлайн игра. На игралното поле ще видиш много различни яйца, целта в играта е да откриеш показаното встрани яйце измежду всички други на игралното поле. Бъди бърз и спечели колкото можеш повече точки в играта.
Яйчен стрелец
Яйчен стрелец Играй с великденските яйца и ги групирай по цветове в тази онлайн логическа игра със стрелба с балончета. Яйцата ще се движат бавно надолу, а ти трябва да реагираш бързо и да ги групираш по цветове, за да ги събереш за Великден. Бъди бърз и не позволявай на яйцата да стигнат до долната граница, в противен случай играта ще приключи.
Сладък свят
Сладък свят Гмурни се в свят на бонбони и всякакви други сладости с тази онлайн логическа игра. Тук твоята задача е да събереш определен вид бонбони, за да завършиш дадено ниво от играта. За целта трябва да подредиш бонбоните по видове в колони или редове. Направи редици от три или повече еднакви бонбона, за да ги събереш.
Смешни вицове, клипове и снимки